-
1. Data: 2009-10-16 22:09:26
Temat: sanepid, kuchnia
Od: grzeda <g...@g...pl>
Jest sobie restauracja. Ma odebrana przez sanepid kuchnie. Z kuchni
korzysta od godziny 9 do 22. Wlasciciel chcialby wynajowac kuchnie w
godzinach 5-8 innemu podmiotowi, ktory przygotowywalby tam katering a
pozniej rozwozilby to po swoich klientach. To jest realne? Jak to
wyglada od strony prawnej? Nalezy zrobic drugi odbior czy jak?
pozdr
PG
Najnowsze w dziale Prawo
-
Ostatni dzwonek na wymianę tachografu. Spóźnialskim grożą wysokie mandaty a nawet więzienie
-
Więcej urlopu wypoczynkowego i obowiązków: nowy sposób liczenia stażu pracy od 2026 r.
-
Upadłość konsumencka alternatywą dla firm?
-
Odpowiedzialność pracodawcy i zarządcy budynku podczas nawałnic. Co grozi za zaniedbania?