eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrawoGrupypl.soc.prawośladowe ilości soi, mela i ... › Re: śladowe ilości soi, mela i ...
  • Data: 2009-11-11 12:25:03
    Temat: Re: śladowe ilości soi, mela i ...
    Od: "Papa Smurfs" <P...@z...gurami.eu> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Órzytkownik "Robert Tomasik" napisał:
    > To jakaś epidemia. Cukier robiony chemicznie, to rozumiem. Ja dziś w
    > REAL-u miałem w ręku mięso wołowe na tatara z informację, ze zawiera 88%
    > mięsa i właśnie te śladowe ilości soi i innych dziwnych rzeczy. Tu
    > pytanie, skąd się to wzięło?

    ha ha, skoro tam jest 88% mięsa w mięsie to teraz zastanów się co się stało
    z pozostałymi 12% mięsa, oraz dlaczego taka informacja teraz na tym mięsie
    jest wymagana, podczas gdy o niczym cię ona tak naprawdę nie informuje?:O)

    z tym mięstem to jest tam że do mięsa dodaje się cholernie trujące i silnie
    rakotwórcze substancje kture oprucz tego że trują to jeszcze sprawiają ze
    mięso nasiąka wodą jak gąbka, tak więc takie mięso naciąga 50% wody z solą,
    elentualnie dla poprawy smaku dodaje się jeszcze masę wypełniaczy z mąk
    pochodzienia soi/kukuryczy genetycznie modyfikowanej!!!

    teraz się zastanuf dlaczego tych informacji nikt na mięsie nie podaje a
    wymaga się jedynie podawania pseudoinformacji, oraz kto wzioł za to w łape i
    teraz buduje domy i się wozi brykami z dzifkami!?:O)

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1