-
1. Data: 2006-05-13 23:04:48
Temat: Produkcja zywnosci
Od: "Malina" <m...@C...pl>
Witam,
jakie wymogi nalezy spelnic, by moc produkowac zywnosc - zarowno na wlsane
potrzeby, jak i na sprzedaz - w gospodarstwie agroturystycznym. Mysle tu o
wyrobach wieprzowych, mleku i jego przetworach, a takze przetworach
owocowo-warzywnych (kompoty, soki, powidla, etc.)?
Mysle o wprowadzeniu systemow zarzadzania jakoscia ISO i HACAP, czy to
bedzie wystarczajace?
Z powazaniem,
Jacek >kecajs<
Najnowsze w dziale Prawo
-
Ostatni dzwonek na wymianę tachografu. Spóźnialskim grożą wysokie mandaty a nawet więzienie
-
Więcej urlopu wypoczynkowego i obowiązków: nowy sposób liczenia stażu pracy od 2026 r.
-
Upadłość konsumencka alternatywą dla firm?
-
Odpowiedzialność pracodawcy i zarządcy budynku podczas nawałnic. Co grozi za zaniedbania?