eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrawoGrupypl.soc.prawoprodukcja zywnosci w gospodarstwie agroturystycznym › produkcja zywnosci w gospodarstwie agroturystycznym
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!not-for-mail
    From: "Malina" <m...@C...pl>
    Newsgroups: pl.soc.prawo
    Subject: produkcja zywnosci w gospodarstwie agroturystycznym
    Date: Mon, 8 May 2006 00:26:54 +0200
    Organization: Onet.pl
    Lines: 12
    Message-ID: <e3ls81$rs9$1@news.onet.pl>
    NNTP-Posting-Host: gl194-28.master.pl
    X-Trace: news.onet.pl 1147040833 28553 89.151.28.194 (7 May 2006 22:27:13 GMT)
    X-Complaints-To: u...@n...onet.pl
    NNTP-Posting-Date: Sun, 7 May 2006 22:27:13 +0000 (UTC)
    X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2869
    X-Sender: 4Gq4XJCzuBnVzHzzSU7u1XcxEpFoFWzA
    X-RFC2646: Format=Flowed; Original
    X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2869
    X-Priority: 3
    X-MSMail-Priority: Normal
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.soc.prawo:385848
    [ ukryj nagłówki ]

    Witam,
    jakie wymogi nalezy spelnic, by moc produkowac zywnosc - zarowno na wlsane
    potrzeby, jak i na sprzedaz - w gospodarstwie agroturystycznym. Mysle tu o
    wyrobach wieprzowych, mleku i jego przetworach, a takze przetworach
    owocowo-warzywnych (kompoty, soki, powidla, etc.)?
    Mysle o wprowadzeniu systemow zarzadzania jakoscia ISO i HACAP, czy to
    bedzie wystarczajace?

    Z powazaniem,
    Jacek >kecajs<


Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1