eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrawoGrupypl.soc.prawo › wymogi dla lokalu gastronomicznego
Ilość wypowiedzi w tym wątku: 1

  • 1. Data: 2004-02-25 18:18:11
    Temat: wymogi dla lokalu gastronomicznego
    Od: michal<n...@t...pl>

    Witam!
    Chcialem zalozyc sredniej wielkosci lokal gastronomiczny (9 osob
    personelu), ale napotkalem na klopoty w PIP i Sanepidzie.

    Okazalo sie, ze podlegam nowym wymogom unijnym ktore nakazuja
    oddzielna toalete dla kobiet, mezczyzn i niepelnosprawnych (sic! to juz
    trzy!) plus dwie toalety dla personelu (razem piec) oraz prysznic.
    Dodatkowo, na kazdego pracownika ma czekac dwudrzwiowa szafa.
    Czy ktos ma pomysl, jak to ominac?

    Dodam, ze lokal nie byl wczesniej wykorzystywany jako
    gastronomiczny.

    zrozpaczony
    m.

    --
    Wysłano z serwisu Usenet na stronach PomocPrawna.INFO
    -> http://usenet.pomocprawna.info

strony : [ 1 ]


Szukaj w grupach

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1