eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrawoGrupypl.soc.prawośladowe ilości soi, mela i ... › Re: śladowe ilości soi, mela i ...
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail
    From: "BETON" <b...@m...pl>
    Newsgroups: pl.soc.prawo
    Subject: Re: śladowe ilości soi, mela i ...
    Date: Mon, 9 Nov 2009 18:35:00 +0100
    Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl"
    Lines: 10
    Message-ID: <hd9js3$bg$1@inews.gazeta.pl>
    References: <hd8sn3$jgp$1@nemesis.news.neostrada.pl> <4...@n...home.net.pl>
    <hd982q$4qp$3@atlantis.news.neostrada.pl>
    NNTP-Posting-Host: ip161-c13.gl.digi.pl
    Mime-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="utf-8"; reply-type=response
    Content-Transfer-Encoding: 8bit
    X-Trace: inews.gazeta.pl 1257788100 368 195.82.164.161 (9 Nov 2009 17:35:00 GMT)
    X-Complaints-To: u...@a...pl
    NNTP-Posting-Date: Mon, 9 Nov 2009 17:35:00 +0000 (UTC)
    X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.3350
    X-Priority: 3
    X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.3598
    X-User: pgrnet
    X-MSMail-Priority: Normal
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.soc.prawo:614555
    [ ukryj nagłówki ]

    upewnij sie o czym rozmawiamy w ogole
    cukier wanilinowy otrzymuje się z etylowaniliny (stąd też nazwa),

    natomiast prawdziwy cukier waniliowy - z lasek wanilii (oczywiście z
    dodatkami). W każdym razie etylowanilina (w przyp. cukru wanilinowego)i wanilia
    (w przyp. cukru waniliowego) to główne składniki.


    zwórc uwage na dokładną pisownie tych dwóch słów.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1