eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrawoGrupypl.soc.prawośladowe ilości soi, mela i ... › Re: śladowe ilości soi, mela i ...
  • Data: 2009-11-09 17:35:00
    Temat: Re: śladowe ilości soi, mela i ...
    Od: "BETON" <b...@m...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    upewnij sie o czym rozmawiamy w ogole
    cukier wanilinowy otrzymuje się z etylowaniliny (stąd też nazwa),

    natomiast prawdziwy cukier waniliowy - z lasek wanilii (oczywiście z
    dodatkami). W każdym razie etylowanilina (w przyp. cukru wanilinowego)i wanilia
    (w przyp. cukru waniliowego) to główne składniki.


    zwórc uwage na dokładną pisownie tych dwóch słów.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1