eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrawoGrupypl.soc.prawośladowe ilości soi, mela i ... › Re: śladowe ilości soi, mela i ...
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!nf1.ipartners.pl!ipartners.pl!news.internet
    ia.pl!newsfeed.neostrada.pl!nemesis.news.neostrada.pl!atlantis.news.neostrada.p
    l!news.neostrada.pl!not-for-mail
    From: "Papa Smurfs" <P...@z...gurami.eu>
    Newsgroups: pl.soc.prawo
    Subject: Re: śladowe ilości soi, mela i ...
    Date: Wed, 11 Nov 2009 13:25:03 +0100
    Organization: TP - http://www.tp.pl/
    Lines: 20
    Message-ID: <hdefg2$fa2$3@atlantis.news.neostrada.pl>
    References: <hd8sn3$jgp$1@nemesis.news.neostrada.pl> <hda508$bv3$1@inews.gazeta.pl>
    NNTP-Posting-Host: aeme64.neoplus.adsl.tpnet.pl
    Mime-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=response
    Content-Transfer-Encoding: 8bit
    X-Trace: atlantis.news.neostrada.pl 1257947460 15682 79.191.56.64 (11 Nov 2009
    13:51:00 GMT)
    X-Complaints-To: u...@n...neostrada.pl
    NNTP-Posting-Date: Wed, 11 Nov 2009 13:51:00 +0000 (UTC)
    X-Priority: 3
    X-MSMail-Priority: Normal
    X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.5512
    X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.5512
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.soc.prawo:614963
    [ ukryj nagłówki ]

    Órzytkownik "Robert Tomasik" napisał:
    > To jakaś epidemia. Cukier robiony chemicznie, to rozumiem. Ja dziś w
    > REAL-u miałem w ręku mięso wołowe na tatara z informację, ze zawiera 88%
    > mięsa i właśnie te śladowe ilości soi i innych dziwnych rzeczy. Tu
    > pytanie, skąd się to wzięło?

    ha ha, skoro tam jest 88% mięsa w mięsie to teraz zastanów się co się stało
    z pozostałymi 12% mięsa, oraz dlaczego taka informacja teraz na tym mięsie
    jest wymagana, podczas gdy o niczym cię ona tak naprawdę nie informuje?:O)

    z tym mięstem to jest tam że do mięsa dodaje się cholernie trujące i silnie
    rakotwórcze substancje kture oprucz tego że trują to jeszcze sprawiają ze
    mięso nasiąka wodą jak gąbka, tak więc takie mięso naciąga 50% wody z solą,
    elentualnie dla poprawy smaku dodaje się jeszcze masę wypełniaczy z mąk
    pochodzienia soi/kukuryczy genetycznie modyfikowanej!!!

    teraz się zastanuf dlaczego tych informacji nikt na mięsie nie podaje a
    wymaga się jedynie podawania pseudoinformacji, oraz kto wzioł za to w łape i
    teraz buduje domy i się wozi brykami z dzifkami!?:O)

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1