eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrawoGrupypl.soc.prawoMała gastronomia - jak zacząć? › Re: Mała gastronomia - jak zacząć?
  • Data: 2003-05-26 19:25:11
    Temat: Re: Mała gastronomia - jak zacząć?
    Od: "tokash" <t...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]


    Użytkownik "Nowy" <n...@y...com> napisał w wiadomości
    news:bath9r$jdm$1@nemesis.news.tpi.pl...

    > Co jest potrzebne do otwarcia tzn. malej gastronomii , konkretnie
    > chodzi o taka "obwozna" sezonowa, nie na stale - zeby obsluzyc
    > kilka(nascie) imprez , kielbaski z grilla i te sprawy, bez zadnego
    > zaplecza, a "z samochodu".
    > Co jest potrzebne do tego, zgoda sanepidu, badania, ale gdzie co i jak
    > to uzyskac(jesli sprzedaje "z samochodu")? Dalej zarejestrowanie
    > dzialanosci gospodarczej, tylko jako co? Jesli teren wydzierzawiam od
    > wlasciciela, czy potrzebne jeszcze jakies zezwolenie akurat na dane
    > miejsce? Co jeszcze potrzebne? Jak pokręciłem to mnie naprostujcie ;)

    Sprobuj tutaj.. www.poradaprawna.pl
    Dostałem odpowiedź w godzinke. Na tej grupie chyba nie zwykło sie
    odpowiadać na pytania ;-)


    --
    -==/ Dawid Tokarz -- to_cash /==-
    -==/ e-mail: <to_cash(at)wp.pl> /==-
    -==/ e-mail: <to_cash(at)hotmail.com /==-
    ==/ GG# 766705 ICQ# 114173471 /==-




Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

  • 27.05.03 11:31 Nowy

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1