eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrawoGrupypl.soc.prawoprodukcja zywnosci w gospodarstwie agroturystycznym › produkcja zywnosci w gospodarstwie agroturystycznym
  • Data: 2006-05-07 22:26:54
    Temat: produkcja zywnosci w gospodarstwie agroturystycznym
    Od: "Malina" <m...@C...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Witam,
    jakie wymogi nalezy spelnic, by moc produkowac zywnosc - zarowno na wlsane
    potrzeby, jak i na sprzedaz - w gospodarstwie agroturystycznym. Mysle tu o
    wyrobach wieprzowych, mleku i jego przetworach, a takze przetworach
    owocowo-warzywnych (kompoty, soki, powidla, etc.)?
    Mysle o wprowadzeniu systemow zarzadzania jakoscia ISO i HACAP, czy to
    bedzie wystarczajace?

    Z powazaniem,
    Jacek >kecajs<


Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1